Pizza

kr. 49,95

 

Pizza, økologisk

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Melblanding uden tilsat sukker.
Nok til 1-2 stk

Kategori:

Beskrivelse

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Af miksen kan du enten lave to Pizza á 26 cm i diameter eller to tærter, der mætter meget på trods af størrelsen. Anvendes miksen til pizza bliver den mere sprød uden gæren og mere deep pan-agtig med gær i. Vores anbefaling er at komme 10 gram gær i hvis miksen skal anvendes til tærter.

Husk at prikke med en gaffel inden du forbager uanset om det er tærte eller pizza.

Ingredienser:

Fuldkorns rismel*, boghvedemel*, tapiokamel*, psyllium*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs).

*økologisk

Tilberedning:

Opløs 10 g gær i 335 g håndvarmt vand, hvis du vil lave tærter af melblandingen. Hvis du vil lave sprøde pizzaer undlades gæren.
Posens indhold piskes med vandet og 34 g olie.
Dejen hviler i 10 min. Piskes i 10 min.
(Dejen kan hvile i en boks med tætsluttende låg til næste dag, hvis du ikke skal bruge den med det samme)
Formes, med olie på hænderne til Pizza eller tærte.
Prikkes med en gaffel og hæver et lunt sted i 1 time, men kun hvis du har puttet gær i.
Forbages i forvarmet varmluftsovn på 200 grader i ca. 15 min. afhængig af din ovn.
Bages på 200 grader med fyld i ca. 25 min.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: KJ 145/kcal 33

fedt 0.1g

heraf mættet fedt < 0.1g

kulhydrat 7.5 g

heraf sukkerarter < 0.1 g

kostfibre 0.7 g

protein 0.6 g

salt 0.1 g

Dk-ØKO-100

Nettovægt:

319 g tørvareblanding.

Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. Den færdige dej kan fryses i en frostpose eller boks med tætsluttende låg. De færdige pizzaer kan opbevares i køleskab eller fryseren i boks med tætsluttende låg.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pizza”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.