Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på fødevarer.

Reklamationsret

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret).

Når du handler på ancor.dk har du selvfølgelig 7 dages reklamationsret, hvis vi har lavet en fejl i forsendelsen. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i pri- sen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget vores fejllevering. Hvis du rekla- merer indenfor to uger efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi står for fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes, efter forudgående aftale, til:

ANCOR ApS Præstegårdsvej 5 8464 Galten

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i nøjagtig samme stand og mæng- de. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis varen ikke er præcist som leveret.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, som bevis på at fejlen er vores. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Personlig information

Anvendelse af personoplysninger.

Gennem din tilmelding og/eller bestilling accepterer du, at ANCOR ApS opbevarer og anvender oplysninger om dine køb samt de kontaktoplysninger, du giver. Oplysningerne opbevares og an- vendes, for at gøre os i stand til at opfylde vores forpligtelser over for dig, samt for at vi bedre kan tilfredsstille dine behov som kunde og give dig bedre service, bl.a. ved at gøre webstedet så per- sonligt som muligt. Oplysningerne opbevares og anvendes også til informations- og marketings- formål. Vi behandler dine personoplysninger med største forsigtighed og garanterer, at dine kun- deoplysninger udelukkende anvendes af ANCOR ApS.
ANCOR ApS vil ikke videregive oplysninger om dig uden dit samtykke, medmindre det følger gæl- dende lovgivning, er påkrævet i forbindelse med at du bestiller et produkt eller en tjeneste, eller hvis ANCOR ApS anser det for nødvendigt for at beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom, der tilhører ANCOR ApS.

Rettelse, gennemsigtighed og tilbagekaldelse

ANCOR ApS er dataansvarlig i henhold til Persondataloven. Den registreredes indsigtsret § 31. Fremsætter en person begæring herom, skal den dataansvarlige give den pågældende meddelel- se om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles sådanne oplysninger, skal der på en let forståelig måde gives den registrerede meddelelse om,

1) hvilke oplysninger der behandles,
2) behandlingens formål,
3) kategorierne af modtagere af oplysningerne og
4) tilgængelig information om, hvorfra disse oplysninger stammer. Stk. 2.

Den dataansvarlige skal snarest besvare begæringer som nævnt i stk. 1. Er begæringen ikke be- svaret inden 4 uger efter modtagelsen, skal den dataansvarlige underrette den pågældende om grunden hertil, samt om, hvornår afgørelsen kan forventes at foreligge.

ANCOR ApS er også forpligtet til, efter din anmodning, at rette, blokere eller slette sådanne per- sonoplysninger, som ikke er blevet behandlet i overensstemmelse med Persondataloven. Du har også til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Yderligere personoplysninger om dig vil i så fald ikke blive behandlet.

Betaling og aldersgrænse

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle på www.ancor.dk. Du kan betale med kreditkort.

Fejl eller ændringer i publiceret materiale

Vi korrigerer løbende tekster, priser, produkter og billeder. Vi tager forbehold for prisjusteringer (f.eks. nye priser fra leverandøren og valutaændringer), lagerforandringer og eventuelt tekniske fejl på hjemmesiden.

Pris og fragt

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. moms. Fragtomkostninger er inkluderet i prisen for køb over kr. 500. På alle ordrer under kr. 500,- betales et fragt- og ekspeditionsgebyr på kr. 49,- for levering til DAO pakkeshop eller kr. 54,- for shop to home.

Levering sker med DAO og tager normalt 1-2 dage.

Leveringstid
Leveringstiden er normalt 5 arbejdsdage fra bestillingsdatoen. Leveringstiden angiver den tid det tager for os at sende produktet ud fra vores lager. Ved længere forsinkelser, har du altid mulighed for at ophæve købet. I dette tilfælde beder vi dig kontakte kundeservice på info@ancor.dk