Glutenfrie melblandinger med kostfibre

ANCORs glutenfrie melblandinger er alle lavet på fuldkornsprodukter, hvis de findes, for at øge indholdet af kostfibre. I nogle af vores brødblandinger tilsætter vi også kerner for at øge mængden af kostfibre og give en oplevelse af noget at tygge i samtidig med at oplevelsen af brød bevares.

For at få den bedste balance som muligt skal vores daglige kost bestå af kostfibre, der er med til at balancere fordøjelsen.

Fordele ved kostfibre

  • Stabiliserer blodsukkeret
  • Forebygger livsstilssygdomme
  • Giver mæthedsfornemmelse
  • Øger tyktarmens motorik

Kostfibre findes i

  • Kerner og frø
  • Fuldkornsprodukter
  • Grøntsager*
  • Bælgfrugter
  • Frugt

*Vandholdige grøntsager indeholder ikke nær så mange kostfibre som grove grøntsager. Eksempel på en fin grøntsag er agurk, og et eksempel på en grov grøntsag er gulerod.

ANCORs økologiske, glutenfrie, mælkefrie, veganske brødblandinger med kostfibre og kerner

Melblanding til boller:

Solsikkekerner (indeholder 11g kostfibre pr. 100g)

Melblanding til ”rugbrød”:

Solsikkekerner (indeholder 11g kostfibre pr. 100g)
Sesamfrø (indeholder 13g kostfibre pr. 100g)
Hørfrø (indeholder 27g kostfibre pr. 100g)
Græskarkerner (indeholder 8,5g kostfibre pr. 100g)

Melblanding til knækbrød:

Solsikkekerner (indeholder 11g kostfibre pr. 100g)
Sesamfrø (indeholder 13g kostfibre pr. 100g)
Hørfrø (indeholder 27g kostfibre pr. 100g)
Græskarkerner (indeholder 8,5g kostfibre pr. 100g)