Rugbrød

(1 kundeanmeldelse)

kr. 39,95

”Rugbrød”, økologisk

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Melblanding uden tilsat sukker.
Nok til en 1-liters form.

Kategori:

Beskrivelse

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Rugbrødet har 4 slags kerner/frø hvilket gør lækkert og velsmagende. Er du til den mere surdejsagtige smag kan du udskifte lidt af vandet med eddike. Smag og behag er forskelligt så jeg anbefaler at du første gang nøjes med at udskifte 20 g vand med eddike.  Da ”rugbrødet” er vegansk kan det også serveres for veganere eventuelt med vegansk smørbar og vegansk pålæg.

For at få et brød der er lige så stort som det på fotoet skal du bruge 2 poser melblanding. Med en pose svarer størrelsen på skiverne som en halv skive almindelig rugbrød.

Ingredienser:

Fuldkorns rismel*, boghvedemel*, havregryn* (glutenfri), quinoa flager*, sesamfrø*, solsikkekerner*, hørfrø*, græskarkerner*, psyllium*, salt (Atlanterhavs)*

*økologisk

Tilberedning:

Opløs og blend 15 g rosiner eller svesker i 333 g vand og 7 g olie.
Posens indhold piskes med vandet.
Dejen hviler i 10 min. Piskes i 10 min.
Kommes i en silikone brødform og prikkes dybt med en nål. Du kan også bruge en almindelig form, men den skal smøres godt.
Bages i forvarmet varmluftsovn på 175 grader i ca. 2 timer i form og 15 min uden form. Ovne bager forskelligt så prik med en nål efter 1½ time og tjek om der er dej på.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: KJ 1831/kcal 443

fedt 24.8 g

heraf mættet fedt 3.4 g

kulhydrat 33.5 g

heraf sukkerarter 2.7 g

kostfibre 9.4 g

protein 16.1 g

salt 0.5 g

Dk-ØKO-100

Nettovægt:

340 g tørvareblanding.

Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. Det færdige ”rugbrød” opbevares i køleskab i en frostpose eller skæres i skiver og fryses i boks med tætsluttende låg.

1 anmeldelse af Rugbrød

  1. Elin Madsen

    Har lige bagt ANCORs “rugbrød.” Super produkt og dejlig nemt at bage. Smager fantastisk!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.