Knækbrød Crispy protein

(1 kundeanmeldelse)

kr. 49,95

 

Knækbrød Crispy protein, økologisk

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Melblanding uden tilsat sukker.
Nok til 1 bageplade-fuld.

Kategori:

Beskrivelse

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Knækbrødene er lækre med dip for eksempel af humus eller hvad du foretrækker. De kan også spises med pålæg eller uden noget som en lille snack. Der er mange kalorier i knækbrød på grund af olien i kernerne, men det er vegetabilsk, økologisk olie, der også gør gavn.

Ingredienser:

Majsstivelse*, kikærtemel*, havregryn* (glutenfri), kerner* (græskar*, hørfrø*, solsikkekerner* sesamfrø*), bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs).

*økologisk

Tilberedning:

Posens indhold piskes med 50 g vand og 75 g olie.
Ælt den fedtede dej med hænderne.
Læg dejen mellem to stykker bagepapir, og rul til ønsket tykkelse (ca. 5 mm.).
Tag øverste bagepapir af og læg det med dejen på en bageplade.
Forskæres til passende størrelse med en våd kniv.
Bages i forvarmet varmluftsovn på 200 grader i ca. 20-25 min.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: KJ 1767/420 kcal, fedt 17.3 g, heraf mættet fedt 2.2 g, kulhydrat 52.6 g, heraf sukkerarter 1.8 g, kostfibre 6.4 g, protein 11.5 g, salt 1.1 g

Dk-ØKO-100

Nettovægt:

235 g tørvareblanding.

Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige Knækbrød opbevares i køleskab eller fryseren i boks med tætsluttende låg.

 

1 anmeldelse af Knækbrød Crispy protein

  1. Zita Hubback

    Knasende, lækre og med rigtig god smag

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.