Beskrivelse
Knækbrødene er lækre med dip for eksempel af humus eller hvad du foretrækker. De kan også spises med pålæg eller uden noget som en lille snack. Der er mange kalorier i knækbrød på grund af olien i kernerne, men det er vegetabilsk, økologisk olie, der også gør gavn.
Ingredienser:
Majsstivelse*, kikærtemel*, havregryn* (glutenfri), kerner* (græskar*, hørfrø*, solsikkekerner* sesamfrø*), bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs).
*økologisk
Tilberedning:
Posens indhold piskes med 50 g vand og 75 g olie.
Ælt den fedtede dej med hænderne.
Læg dejen mellem to stykker bagepapir, og rul til ønsket tykkelse (ca. 5 mm.).
Tag øverste bagepapir af og læg det med dejen på en bageplade.
Forskæres til passende størrelse med en våd kniv.
Bages i forvarmet varmluftsovn på 200 grader i ca. 20-25 min.
Næringsindhold pr. 100 gram:
Energi: KJ 1767/420 kcal, fedt 17.3 g, heraf mættet fedt 2.2 g, kulhydrat 52.6 g, heraf sukkerarter 1.8 g, kostfibre 6.4 g, protein 11.5 g, salt 1.1 g
Dk-ØKO-100
Nettovægt:
235 g tørvareblanding.
Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige Knækbrød opbevares i køleskab eller fryseren i boks med tætsluttende låg.
Zita Hubback –
Knasende, lækre og med rigtig god smag