Pølsebrød

kr. 49,95

 

Pølsebrød, økologisk

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Melblanding uden tilsat sukker.
Nok til 7 stk.

Kategori:

Beskrivelse

Glutenfri, mælkefri, sukkerfri, vegansk

Lækre pølsebrød uden tilsat sukker og med mulighed for at bage dem med eller uden sesamkerner.

Miksen kan enten bruges til at bage pølsebrød eller burgerboller af og serveres med almindelige eller veganske pølser og bøffer uden gluten.

Brødene kan fryses eller gemmes et par dage i en boks, med tætsluttende låg, i køleskabet.

Ingredienser:

Fuldkorns rismel*, hirsemel*, tapiokamel*, psyllium*, bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Atlanterhavs), spidskommen*

*økologisk

Tilberedning:

Posens indhold piskes med 350 g vand og 7 g olie.
Dejen hviler i 10 min. Piskes i 10 min.
Formes, med let hånd, med olie på hænderne til 7 pølsebrød eller 4 burgerboller.
Bages i forvarmet varmluftsovn på 200 grader i ca. 50 min.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: KJ 1392/kcal 330

fedt 1.2 g

heraf mættet fedt 0.5 g

kulhydrat 71.6 g

heraf sukkerarter 1.1 g

kostfibre 11.1 g

protein 6.8 g

salt 1.3 g

Dk-ØKO-100

Nettovægt:

230 g tørvareblanding.

Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige brød opbevares i køleskab eller fryseren i boks med tætsluttende låg.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pølsebrød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.