Cinnamon Choco muffins med kokossukker

kr. 69,50

 

Cinnamon Choco muffins, økologisk

Glutenfri, mælkefri, vegansk.

Melblanding med kokossukker.
Nok til 7 stk. eller 1 skærekage.

Beskrivelse

Glutenfri, mælkefri, vegansk

Du kan lave syv muffins med en lækker konsistens og en god smag af kanel (den ægte), mørk chokolade og kokossukker nøddeagtige sødme. I disse muffins er der et godt samspil mellem kokossukkerets sødme og smagen af kanel og mørk chokolade. Passer perfekt til en kop kaffe eller te og kan nydes med en kugle is.

Ingredienser:

Kokossukker*, fuldkorns rismel*, mørk chokolade* (soyalecithin, kan indeholde spor af*** mælk, gluten nødder, sesam, jordnødder), bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Himalaya).

*** spor af betyder at virksomheden ikke har tilsat produkterne, men da de også laver varer med disse produkter kan der være spor af dem, men det er ikke sikkert at der er, men det er en lovpligtig oplysning.

*økologisk

 

Tilberedning:

Pisk hviderne fra 4 æg str. M/L eller 130 g Aquafaba (pisket kikærtevand)
Pisk 50 g rapsolie i.
Pisk forsigtigt posens indhold i til det hele er blandet godt.
Fordeles i muffins silikoneforme eller anden kageform.
Bages i forvarmet almindelig ovn på 175 grader i ca. 18-22 min.
Prik med en nål. Hvis der hænger dej ved, er de ikke færdige.
Når de er færdige tages de straks ud af formene og afkøler.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: KJ 1460/kcal 384 kcal

fedt 5.3 g

heraf mættet fedt 1.0 g

kulhydrat 81.8 g

heraf sukkerarter 49.5 g

kostfibre 2.7 g

protein 3.8 g

salt 0.9 g

Dk-ØKO-100

Nettovægt:

215 g tørvareblanding.

Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige kager opbevares, i en boks med tætsluttende låg, i et skab eller i fryseren.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cinnamon Choco muffins med kokossukker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.