Banana Choco muffins med sukker

kr. 59,95

 

Banana Choco, økologisk

Glutenfri, mælkefri, vegansk

Melblanding med sukker (rørsukker uden melasse).
Nok til 7 stk. eller 1 skærekage.

Beskrivelse

Glutenfri, mælkefri, vegansk

Syv muffins med en lækker konsistens og en god smag af banan og mørk chokolade. I disse muffins er der et godt samspil mellem rørsukkerets sødme, smagen af banan og mørk chokolade. Passer perfekt til en kop kaffe eller te og kan nydes alene eller med en kugle is.

Ingredienser:

Sukker*, fuldkorns rismel*, mørk chokolade* (soyalecithin, kan indeholde spor*** af mælk, gluten, nødder, sesam, jordnødder), bagepulver* (majsstivelse*, vinsten, natron) salt (Himalaya).

*** Spor af betyder at virksomheden ikke har tilsat produkterne, men da de også laver varer med disse produkter kan der være spor af dem, men det er ikke sikkert at der er, men det er en lovpligtig oplysning.

*økologisk

Tilberedning:

Pisk hviderne fra 4 æg str. M/L eller 130 g Aquafaba (pisket kikærtevand).
Pisk 50 g rapsolie i.
Pisk 100 g blendet moden banan i.
Kom melblandingen i under forsigtig piskning.
Fordeles i muffins silikoneforme eller en anden kageform.
Bages i forvarmet almindelig ovn på 160 grader i ca. 25-28 min.
Prik med en nål. Hvis der hænger dej ved, er de ikke færdige.
Når de er færdige tages de straks ud af formene og afkøler.

Næringsindhold pr. 100 gram:

Energi: KJ 1728/kcal 407

fedt 7.6 g

heraf mættet fedt 0.9 g

kulhydrat 81.9 g

heraf sukkerarter 51.1 g

kostfibre 4.1 g

protein 4.3 g

salt 1.1 g

Dk-ØKO-100

Nettovægt:

225 g tørvareblanding.

Opbevaring:
Melblandingen opbevares tørt og køligt. De færdige kager opbevares, i en boks med tætsluttende låg, i et skab eller i fryseren.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Banana Choco muffins med sukker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.